Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @kimkardashian

De vraag is of North zal luisteren naar mama K.

Pas op deze leeftijd mag North West make-up dragen van mama Kim Kardashian

De redactie

North West is een van de schattigste peuters in Hollywood en het oudste kind van Kim Kardashian en Kanye West. Ze staat sinds haar geboorte in de spotlights, waardoor de wereld haar ziet opgroeien. Zoals elk meisje van vier jaar kijkt ze op naar haar mama en kopieert ze vaak haar gedrag. Velen stellen zich dan ook de vraag op welke leeftijd kleine North make-up zal mogen dragen van de realityster.


Kim Kardashian krijgt vaak kritiek te verduren, ook op haar opvoedingskeuzes als moeder van twee kinderen. Ze laat dat echter niet aan haar hart komen en blijft haar leven delen met fans. De 36-jarige realityster heeft recent haar eigen make-uplijn KKW Beaty gelanceerd. Om die te promoten maakt ze regelmatig video’s met bekende make-upartiesten op YouTube.

Tijdens haar nieuwste tutorial met YouTube-ster Desi Perkins, deelde ze haar mening over de geschikte leeftijd voor haar dochter om make-up te beginnen dragen.

In juni heeft North vier kaarsjes uitgeblazen. Zoals elk klein meisje kijkt ze enorm op naar haar moeder, en ze is een echte mini-me van Kim.

Aangezien zowel mama K als tante Kylie Jenner hun eigen make-uplijn hebben, groeit de peuter op omringd met beautyproducten en borsteltjes. Het is slechts een kwestie van tijd voor North zelf make-up begint te dragen, want ze speelt regelmatig met lippenstift en zelfs contourpaletten.

In de tutorial met Desi Perkins laat Kim weten dat ze haar dochter er soms wel mee laat spelen, maar dat North pas vanaf twaalf jaar écht make-up mag dragen. Volgens de realityster was dat de leeftijd waarop ze zelf een fascinatie voor beautyproducten ontwikkelde en op haar veertiende verjaardag kreeg ze zelfs make-uplessen cadeau van haar ouders.

De vraag is of kleine North zal luisteren naar haar moeder, want ze heeft duidelijk nu al een liefde voor de spa ontwikkeld…

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '