Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Van Netflix Originals zoals 'Tiny Pretty Things' en 'The Prom' tot films als 'Peter Pan' uit 2003.

Nieuw op Netflix: naar deze films en series kijken wij in december

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nieuwe maand = nieuw Netflixoverzicht. En wat voor een! In december kunnen we niet alleen het vierde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ bingewatchen, maar ook de gloednieuwe serie ‘Tiny Pretty Things’. Daarnaast komen er een heleboel andere titels naar het kleine scherm, zoals de Netflix Original ‘The Prom’ en de film ‘Peter Pan’ uit 2003. Benieuwd naar de rest van de planning? Je vindt de highlights hieronder.

1. Do Do Sol Sol La La Sol


In deze Koreaanse serie raakt een rijke pianiste alles kwijt, maar in een klein stadje vindt ze hoop, liefde en een thuis.

Vanaf 3 december op Netflix.

Trailer

2. Selena: The Series


In dit coming-of-age-verhaal volgen we het leven van de Amerikaanse zangeres Selena die haar dromen nastreeft. Daarbij moeten zij en haar familie hartverscheurende keuzes maken. Ze zoeken hun weg tussen de hoogte- en dieptepunten van succes, verlies, liefde en muziek.

Vanaf 4 december op Netflix.

Trailer

3. Alice in Borderland


Een jongen die geobsedeerd is door videogames bevindt zich met twee vrienden plots in een parallelle versie van Tokyo. Om te overleven moeten zij en anderen deelnemen aan dodelijke spelletjes.

Vanaf 10 december op Netflix.

Trailer

4. Tiny Pretty Things


Het verhaal speelt zich af op een prestigieuze balletacademie in Chicago. Neveah, een danseres die aanvankelijk afgewezen werd, mag na een ongeval van een andere studente toch beginnen aan de Archer School of Ballet. Daar is elke danser zowel vriend als vijand en wordt hard gestreden om felbegeerde rollen.

Vanaf 14 december op Netflix.

Trailer

5. Bridgerton


Daphne, oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, hoopt net als haar ouders ware liefde te vinden. Ze maakt haar debuut op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. Terwijl haar zoektocht naar haar match begint, sluit haar oudere broer alle potentiële kandidaten uit. Ondertussen krijgt ze kritiek over zich heen in een high society-schandaalblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whistledown. En dan komt de felbegeerde hertog van Hastings in beeld. Terwijl ze beiden beweren niets met elkaar te willen, valt hun aantrekkingskracht niet te ontkennen.

Vanaf 25 december op Netflix.

Teaser

6. Chilling Adventures of Sabrina: Part 4


De heksenkring moet tegen verschillende angstaanjagende bedreigingen vechten, zoals de Rare, de Teruggekeerden en de Duisternis. Terwijl de heksen oorlog voeren met behulp van de Fright Club, begint Nick langzaam Sabrina’s hart terug binnen te dringen.

Vanaf 31 december op Netflix.

Teaser

7. Fierce


Een getalenteerde jonge zangeres doet mee aan een populaire talentenjacht en wordt meteen een sensatie. Al is dat niet haar bedoeling. Zij wil maar één ding: de liefde van haar vader die in de jury zetelt voor zich winnen.

Vanaf 2 december op Netflix.

8. De familie Claus


Na de dood van zijn vader wil Jules niets meer met kerst te maken hebben. Hij, zijn moeder en zijn zusje verhuizen van Nederland naar België om dichter bij hun Vlaamse opa te zijn. Eenmaal daar ontdekt Jules een magisch familiegeheim.

Vanaf 7 december op Netflix.

Trailer

9. The Prom


In deze muzikale film bundelen enkele Broadway-sterren hun krachten om een tiener die met haar vriendin naar het bal wil bij te staan.

Vanaf 11 december op Netflix.

Trailer

10. Ashley Garcia: Genius in Love: Christmas


Het is de meest geweldige tijd van het jaar, tot Ashley op kerstavond visioenen krijgt van een niet zo feestelijke toekomst.

Vanaf 9 december op Netflix.

11. The Amazing Spider-Man 2


Peter Parker geniet ervan om onder zijn alias Spider-Man in de stad rond te slingeren. Maar daar hoort natuurlijk ook het bestrijden van schurken bij. Lukt het hem om de stad te redden?

Vanaf 1 december op Netflix.

Trailer

12. Peter Pan


In deze liveactionversie van ‘Peter Pan’ uit 2003 krijgen Wendy Darling en haar broertjes op een avond bezoek van Peter Pan en Tinkelbel. Hij neemt hen mee naar Nooitgedachtland waar hen een avontuur te wachten staat.

Vanaf 1 december op Netflix.

Trailer

13. Jumanji: Welcome to the Jungle


Vier tieners moeten nablijven en de schoolkelder opruimen. Daar vinden ze het videospel ‘Jumanji’ en ze besluiten het te spelen. Van zodra ze hun spelers hebben gekozen, worden ze in het magische spel gezogen. Ze komen terecht in een jungle waar hen heel wat gevaren te wachten staan.

Vanaf 2 december op Netflix.

Trailer

14. E.T. the Extra-Terrestrial


In deze klassieker moet Elliott een buitenaards wezen helpen om terug thuis te geraken.

Vanaf 31 december op Netflix.

Trailer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '