Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Say what?

Onthuld: ‘Gossip Girl’-makers wilden deze actrices eigenlijk als Blair en Serena

Blake Lively ís Serena, net zoals Leighton Meester altijd Blair zal zijn. Toch? Nu blijkt dat de The CW, het netwerk dat Gossip Girl maakte, de twee – toen nog vrij onbekende – actrices geen ideale keuzes vond. Say what?

Attention, Upper East Siders! Jaren na het verschijnen van de allerlaatste – snif, snif – aflevering van Gossip Girl, staat de serie weer volop in de schijnwerpers. Eerder deze week kwamen namelijk de auditievideo's van Serena, Nate en Chuck boven, en nu heeft de casting director van de serie in een interview met BuzzFeed verklaard dat Blake Lively en Leighton Meester niet de eerste keuzes waren voor de rollen van besties S en B. De makers hadden hun oog op twee (in die tijd) bekendere gezichten...

 

Gossip Girl Blair Serena

 

Ja, je ziet het goed. De makers van The CW stelden Rumer Willis – dochter van Bruce Willis en Demi Moore – en Ashley Olsen voor als hoofdrolspeelsters. Maar casting director David Rapaport volgde gewoon zijn intuïtie, die hem vertelde dat onbekendere meisjes de serie beter zouden kunnen dragen. Hij vertelde in het interview bovendien dat Blake voor hem de enige juiste keuze was als Serena – hij had zelfs geen andere opties in gedachten – en dat hij Leighton koos omdat ze tijdens de auditie iet of wat 'cold' was, net zoals het personage Blair.

 

 

Niets tegen Ashley en Rumer, maar wij kunnen ons echt niet inbeelden dat deze legendarische Chair-scène even tranentrekkend zou zijn met iemand anders dan Leighton.

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_cpDBYcPR0Rg][/sm-rambla-embed]

 

 

Oh, of deze! Zwijmel.

 

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

 

Meer over de Gossip Girls:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '