Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Screenshot YouTube: Zero Media

Let's hope so

OMG: speelt Keira Knightley dan toch mee in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’?

In de trailers van 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' zagen we Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush en newbie Brenton Thwaites al verschijnen. Maar één personage misten we nog: Keira Knightley! Gelukkig lijkt het erop dat ze opnieuw haar weg naar Jack Sparrow en co. heeft gevonden.

In de filmwereld ging het al een tijdje de ronde dat Orlando Bloom en Keira Knightley terug zouden keren naar 'Pirates of the Caribbean'. Hun liefdesverhaal kende in de vorige films een abrupt einde en daarom kijken vele fans uit naar een mogelijke hereniging.

 

Orlando Bloom keert sowieso terug, want de acteur verscheen eerder al in een trailer van het vijfde deel van de saga. En guess what?! In de allernieuwste trailer van de film zien we een korte flits van Elizabeth Swann passeren. De trailer werd helaas niet door Disney online gezet, maar het lijkt er wel op dat Keira Knightley opnieuw van de partij is. Jiepie! 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ speelt vanaf 26 mei in de cinemazalen.

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '