Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Image by © Sverre Haugland/Image Source/Corbis

OMG! Deze Disney films willen we nu al zien!

Disney kondigde 9 nieuwe films aan en wij kijken er nu al naar uit om ze te bekijken in de bioscoop. Wij hebben ze allemaal even op een rijtje gezet voor je!

Disney brengt nieuwe films uit en liet alvast weten welke titels dit zullen zijn. Wanneer ze uitkomen is nog niet duidelijk, maar het beloven alleszins toppers van films te worden.

A wrinkle in time


Deze film is gebaseerd op een sprookjesachtig boek van Madeleine L’Engle. Het gaat over een jong meisje die op zoek gaat naar haar verdwenen vader. Het belooft een mysterieus verhaal te worden, want haar papa verdwijnt nadat hij aan een wel heel speciaal project werkte...

Cruella


Superleuk! Er komt een film over de gemene Cruella uit ‘101 Dalmatiërs’. Emma Stone  zal de jonge versie van de evil fashionista spelen.

via Giphy

Dumbo


Ken je de film nog over het zielige gepeste olifantje met zijn te grote oren? Yep, er komt een remake van de film en het belooft iets speciaals te worden want creepy director Tim Burton zal de film onder handen nemen.

The Jungle book 2


We zijn nog altijd onder de indruk van de film die nu in de zalen draait en we krijgen al opnieuw goed nieuws: er komt een tweede live action versie van The Jungle Book!

via Giphy

Jungle cruise


Deze film draait rond een van de attracties in Disneyland zelf. Disney komt dus met een leuke film geïnspireerd op hun eigen attractiepark. Spannend!

Maleficent 2


Superleuk! Er komt een nieuwe Maleficent-film en ja hoor, Angelina Jolie is daar terug in te zien.

Mary Poppins, the sequel


Als je nog nooit de klassieker Mary Poppins zag dan is het nu zeker het moment! Er komt namelijk een tweede film over de nanny met super powersEmily Blunt speelt de rol van Mary.

via Giphy

The nutcracker and the four realms


Ooit al gehoord van ‘De Notenkraker’? Dit supersprookje wordt nu al onze favoriete kerstfilm!

Tinkerbell


Dit is misschien wel onze favoriete nieuwe release. Ons favoriete elfje Tinkerbell krijgt opnieuw een eigen film. Niemand minder dan topactrice Reese Witherspoon zal de rol van het populaire elfje spelen.

Bron: Teen Vogue

Zin in meer Disney nieuwtjes? Dit kan je vast inspireren:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '