Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Erica Hernandez

Ze maakt ook meteen de releasedatum van haar debuutalbum bekend.

Olivia Rodrigo brengt nieuw nummer ‘Deja Vu’ uit

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Sinds Olivia Rodrigo ‘Drivers License’ uitbracht, hebben wij het lied grijsgedraaid. We sprongen dan ook een gat in de lucht wanneer we haar nieuwe nummer ‘Deja Vu’ hoorden. De zangeres kondigde ook meteen de releasedatum van haar debuutalbum uit.


Olivia Rodrigo bracht gisteren een nieuw lied én bijhorende videoclip uit. Het nummer in kwestie heet ‘Deja Vu‘ en klinkt helemaal anders dan haar ‘Drivers License‘, maar is daarom zeker niet slecht! En net zoals bij de eerste single van Olivia Rodrigo doet het gerucht de ronde dat ‘Deja Vu’ opnieuw over Joshua Bassett en Sabrina Carpenter gaat.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Seventeen ontleedde de songtekst en vond een opvallende referentie naar Olivia’s ex in het nummer. Zo zingt ze ‘And I bet that she knows Billy Joel ‘Cause you played her “Uptown Girl”‘. Zowel Olivia als Joshua Bassett zouden fan zijn van Billy Joel. Hij bracht zelfs een cover van het lied ‘Vienna’. En dat is niet alles, want ook Entertainment Tonight zette enkele theorieën van fans op een rijtje.

Complexe gevoelens

Olivia geeft in een statement in het persbericht ook toe dat het over vorige relaties gaat. Maar of ze het over haar vorige relatie of over relaties in het algemeen heeft, is niet gespecifieerd. ‘Het concept van déjà-vu heeft me altijd gefascineerd en ik dacht dat het cool zou zijn om het te gebruiken in een lied over de complexe gevoelens nadat een relatie eindigt.’

Hoe dan ook, we krijgen binnenkort nog veel meer liedjes om te ontleden. Op 21 mei komt Olivia’s debuutalbum uit. Mark your calendars!


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '