Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Is dit het einde voor Randy en co.?

OH NO: Jan Eelen staat huiverig tegenover een tweede seizoen van ‘Callboys’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Nu we bijna een week na de heftige seizoensfinale van ‘Callboys’ eindelijk wat bekomen zijn, brandt er maar één vraag op onze lippen: komt er een tweede seizoen? Jan Eelen, bedenker van de successerie, twijfelt. ‘'Callboys' is niet geschreven met het oog op meerdere reeksen’, zegt hij deze week in Dag Allemaal. 

Na de terugkeer van Devon, de dood van Jay en het plotse verschijnen van tweelingbroer Jeremy willen de fans maar één ding weten van bedenker Jan Eelen: krijgt ‘Callboys’ een tweede seizoen?
Om eerlijk te zijn: ik had op wat controverse gehoopt. Dat bewijst dat de reeks leeft.
Dag Allemaal sprak met Eelen over de teleurgestelde commentaren na de seizoensfinale. ‘Om eerlijk te zijn: ik had op wat controverse gehoopt. Het zou maar erg zijn mocht men compleet onverschillig reageren. Dat bewijst dat de reeks leeft.'
 
 

 

'Het nieuwe is eraf, hè'

Maar of dat betekent dat er een tweede seizoen komt, is niet duidelijk. ‘Kan ik het nog opbrengen om een tweede seizoen te schrijven?’ vraagt Eelen zich luidop af. ‘Het nieuwe is eraf, hè. En zodra ik iets gedaan heb, neemt m’n interesse snel af.' Wij krijgen alvast een lichte hartverzakking.

Zodra ik iets gedaan heb, neemt m’n interesse snel af.

Al is Eelen er zelf nog niet helemaal uit, want even later in het interview geeft hij toe dat het kriebelt om een vervolg te maken. ‘De boys zijn alleszins vragende partij’, vertrouwt hij Dag Allemaal toe.

 

 

VIER: 'Eerst dit seizoen evalueren'

Hoe dan ook zal een tweede seizoen niet voor meteen zijn, gezien de drukke werkschema’s van Rik Verheye (Jay Vleugels in de serie) en co. Zo is Matteo Simoni straks te zien in de nieuwe VTM-serie 'De Bende van Jan De Lichte'. Bovendien kondigde de Limburgse acteur met Italiaanse roots onlangs nog aan dat hij een tijdje van het scherm zou verdwijnen uit vrees voor overkill.

 

Volgens Dag Allemaal houdt tv-zender VIER het besluit over een mogelijk vervolg nog even in beraad: 'We willen eerst dit seizoen grondig evalueren.’ Wordt vervolgd…

 

Lees ook:


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '