Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

OH NO: Ed Sheeran kondigt al opnieuw een muzikale pauze aan

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Hij is nog maar net terug in de spotlights na een pauze van bijna 2,5 jaar, maar Ed Sheeran (25) heeft in een interview al laten weten dat hij binnenkort opnieuw een pauze inlast. Al heeft de Britse singer-songwriter daar wel een heel gegronde reden voor. 

Iets meer dan een jaar geleden kondigde Ed Sheeran aan uit de spotlights te verdwijnen. Hij zwoer sociale media af en ging op wereldreis met zijn vriendin, Cherry Seaborn. Zijn laatste album dateert van juni 2014. We moeten het dus al zo'n 2,5 jaar zonder nieuwe muziek van de Britse singer-songwriter stellen.
 

Ed Sheeran is back! (for now)

In december vorig jaar maakte hij zijn terugkeer naar Twitter, Instagram en Facebook en verraste hij zijn fans met het bericht dat ze eindelijk nieuwe muziek mochten verwachten. Belofte maakt schuld, dus bracht de 25-jarige zanger vorige week maar liefst twee nieuwe nummers uit. Zijn derde album 'Divide' zal op 3 maart wereldkundig worden gemaakt. Yep, het mag duidelijk zijn: Ed Sheeran is back. Althans, voor even…

 

In een intiem interview met de Australische radiopresentator Zane Lowe onthulde de 'Shape Of You'-zanger namelijk dat hij klaar is om vader te worden. 'Ik wilde vorig jaar al papa worden. Ik ben er klaar voor. Let's go!', aldus Sheeran.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Naar het voorbeeld van Bruce Springsteen

Al betekent dit goede nieuws ook dat de roodharige Brit weer even uit de spotlights zal verdwijnen. 'Wanneer mijn kinderen vier of vijf zijn en naar school gaan, kap ik ermee. Volgens mij heeft Bruce Springsteen ook een lange pauze genomen toen zijn kinderen naar school gingen, ik denk dat ik dat ook ga doen.'

 

Wel zei Sheeran dat hij op het Engelse platteland een studio wil bouwen opdat hij er nieuwe artiesten kan ontvangen om samen met hen aan nummers te werken. 

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. 

Sheeran en zijn vriendin Cherry Seaborn (links op onderstaande foto) zijn zo'n twee jaar samen, maar kennen elkaar al sinds de middelbare school. In het interview met Lowe had hij niets dan lovende woorden voor de ex-hockeykampioene, die nu als consultant werkt voor het Londense kantoor van accountancygigant Deloitte.

 

'Tijdens mijn break hebben we veel gereisd. We brachten een jaar lang zo goed als elke dag met elkaar door. We zijn erg, erg sterk. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.' Aww! 
 

Ed Sheeran

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '