Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kinepolis

Aan de zijde van toppertje Matteo Simoni

OH MY: Nora uit ‘K3 zoekt K3’ speelt hoofdrol in nieuwe film van Adil El Arbi

Goed nieuws aan het cinemafront, want niemand minder dan Nora Gharib – vooral bekend om haar deelname aan 'K3 zoekt K3' en om haar veschijnining in 'Festivalitis – zal de hoofdrol spelen in de allernieuwste film van Adil El Arbi. En dat alles aan de zijde van Matteo Simoni!

De hoofdcast van 'Patser', de nieuwe Vlaamse film van Adil El Arbi en Bilall Fallah is ein-de-lijk bekend. Nora Gharib zal de vrouwelijke hoofdrol spelen, aan de zijde van niemand minder dan Matteo Simoni. De opnames van de film zouden deze zomer doorgaan in hartje Antwerpen. 

 

Naast Matteo en Nora bestaat de hoofcast uit Nabil Mallat ('Cordon'), Saïd Boumazoughe ('NoMobs') en Junes Lazaar ('So You Think You Can Dance'). Volgens Bilall Fallah wordt 'Patser' een échte Amerikaanse blockbuster, maar dan met een eigen Belgische twist. Verder laat Bilall ook weten dat er nog meer topacteurs aan de film meewerken, die voorlopig nog even geheim blijven. Spannend!

 

'Patser' vertelt het verhaal van vier vrienden die op 't Kiel in Antwerpen wonen en die ervan dromen om – als 'n echte patser – snel rijk te worden en in alle luxe te leven, patserbakken, bling bling en oversized villa's incluis. We zijn alvast benieuwd!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '