Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @teddysphotos op Instagram

Een match made in heaven

OH MY: Ed Sheeran wordt de volgende gast in ‘Carpool Karaoke’

Driewerf hoera, want het ziet ernaar uit dat de volgende gast in 'Carpool Karaoke' niemand minder dan Ed Sheeran wordt. De zanger werd samen gespot met James Corden in de befaamde carpoolwagen. Mét zijn gitaar!

Veel fans grepen net naast een ticket voor zijn optreden op Belgische bodem in april, maar ze kunnen Ed Sheeran binnenkort waarschijnlijk wel live aan het werk horen in een nieuwe aflevering van 'Carpool Karaoke'. De zanger werd aan de zijde van 'The Late Late Show'-host James Corden gespot terwijl ze samen  in Los Angeles rondreden. 

 

 

Ed Sheeran verraste ons een maand geleden met zijn nieuwe singles ‘Castle On The Hill’ en ‘Shape of You‘. En meer goed nieuws: morgen zal de zanger zelfs een derde nummer op de wereld loslaten, genaamd ‘How Would You Feel’. Ed – a.k.a. onze favoriete redhead – vertelde enkele weken geleden al dat hij in 2017 wel degelijk zou verschijnen in 'Carpool Karaoke', maar dat een datum op dat moment nog niet vaststond. Blijkbaar zat een deelname van Ed Sheeran er al een tijdje aan te komen, want de zanger vertelde in datzelfde interview dat James Corden hem drie jaar geleden ook al bij hem in de auto wilde – al had hij het op dat moment veel te druk. Wij kijken alvast uit naar het resultaat!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '