Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BT5nPkdgAvw/?taken-by=techteacom" target="_blank">@techteacom</a>

Kopen die handel!

NOSTALGIE: Nokia 3310 ligt deze maand in onze winkelrekken

't Is zover: de legendarische Nokia 3310 zal vanaf deze maand te koop zijn in ons land. Wij kunnen niet meer wachten om een spelletje Snake te spelen! 

De Nokia 3310 aka het eerste bakkie van ons allemaal heeft een make-over gekregen. Het toestel ziet er kleurig uit, het zwart-wit scherm is verleden tijd én alleen al voor de batterijduur willen wij de nieuwe Nokia kopen. In principe zou je er 22 uur aan één stuk mee kunnen bellen én als je het op standby laat staan, gaat het toestel een volledige maand mee. Onverwoestbaar! Daar kunnen de andere fabrikanten nog wat van leren. Voor 59,99 euro is de Nokia helemaal voor jou.

 

Eén klein nadeel: het toestel beschikt alleen maar over 2,5G. Tegenwoordig surft iedereen op een 4G-netwerk, dus het internet zal een heel pak trager werken. Maar no stress, het legendarische spelletje Snake blijft wél beschikbaar! Vreugdedansjes zijn toegestaan.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '