Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PRESSASSOCIATION

Zeg dat het niet waar is...

NOOOO: verlaat Meghan Markle ‘Suits’ voor Prince Harry?

Meghan Markle is een vrouw die van alle markten thuis is. Ze is bloedmooi, een steengoed actrice en ook een intelligente feministe en activiste. Toen we het nieuws hoorden dat ze aan haar bazen bij 'Suits' had gevraagd om haar personage Rachel Zane uit het programma te schrijven, waren we verbaasd. No way dat ze haar job voor Prince Harry verlaat... Toch, Meghan? 

Volgens Daily Star heeft Meghan Markle aan haar bazen bij 'Suits' gevraagd om haar langzaam maar zeker uit de show te schrijven. Meghan heeft namelijk een relatie met de Britse prins Harry en wil blijkbaar meer tijd met haar lover spenderen. Who can blame her?
 

Al verhuisd naar Buckingham Palace

Meghan en Harry verdelen nu hun tijd tussen LA, waar 'Suits' gefilmd wordt, Londen, waar Harry woont en Toronto, waar Meghans flat staat. Een langeafstandsrelatie is nooit makkelijk en ze willen graag wat meer tijd samen doorbrengen. Blijkbaar is Meghan tijdens haar pauze van het filmen 'zo goed als ingetrokken in Buckingham Palace'

 

Geen lady who lunches

 

Maar Meghan is niet echt het type dat thuisblijft voor haar royal boyfriend. Ze heeft in het verleden al gezegd 'dat ze nooit een lady who lunches wil zijn en altijd een werkende vrouw zal blijven'. Met haar positie als VN- en World Vision-ambassadrice bewijst ze alvast dat ze niet stilzit. Misschien is ze na zes seizoenen van 'Suits' gewoon klaar voor verandering?

Wat Meghan ook beslist, wij zullen fan blijven. Zeker als ze straks prinses wordt! Of ze als feministe tevreden zal zijn met die job, is natuurlijk nog maar de vraag...

Bron: Vogue en Daily Star

LEES MEER:

CUTE: Meghan Markle verklaart haar liefde aan prins Harry op de meest stijlvolle manier

PRACHTIG: binnenkijken bij actrice Meghan Markle

ZIEN: de allereerste foto van prins Harry en Meghan Markle

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '