Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pbg/Empics Entertainment/Photo News

Ed Sheeran out!

NOOO: Ed Sheeran verwijderde zijn Twitteraccount

De zon mag vandaag dan wel schijnen, maar voor velen onder ons is het een trieste, grijze dag. De reden? Ed Sheeran verwijderde zijn Twitteraccount. Hups, boem, baf, foetsie, wég.


Ed Sheeran heeft afscheid genomen van Twitter. Snif. Dat deed onze favoriete zanger omdat hij te veel negatieve commentaren over zich heen kreeg. Een tijdje geleden al deed het gerucht de ronde dat Ed zijn account zou verwijderen, maar toen stelde hij ons nog gerust. ‘Ik ben al die gemene tweets beu, dus ik ga veel minder op Twitter kijken.’ Zondagnacht verscheen Ed in ‘Game of Thrones‘, en jammer genoeg vormde de kritiek op zijn personage de druppel. Ed Sheeran out!

https://giphy.com/gifs/ed-sheeran-oyYCjC6QEx8ic

 

Lichtje in de duisternis


Gelukkig post Ed nog naar hartenlust op Instagram. En er is nog een lichtje in de duisternis: onze rosse held heeft een rolletje gescoord in ‘The Simpsons‘. Ed mag namelijk het muzikale liefje van Lisa Simpson spelen. Dat laat hij zelf weten op Instagram. De romantische aflevering zal dit najaar op het televisiescherm verschijnen. Nog even geduld, dus…

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '