Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BJZKQr6j512/?taken-by=adele" target="_blank">@adele</a>

Hello... En tot in 2026!

NOOO: Adele treedt de komende 10 jaar niet meer op

In juni vulde Adele twee keer het Sportpaleis. Wie toen een ticket kon bemachtigen, mocht van veel geluk spreken. Extreem veel geluk blijkt nu, want Adele overweegt om 10 jaar lang niet te touren omwille van haar zoontje.

En het is geen grap! De Britse zangeres denkt erover na om 10 jaar lang niet te touren. Dat doet ze omdat ze zich wil focussen op de opvoeding van haar 3-jarig zoontje Angelo.

 

Haar huidige tour brengt haar langs alle grote steden in de wereld. Haar rol als fulltime mama zal beginnen na haar laatste concert in november.

 

Toen Angelo in 2012 geboren werd, nam Adele ook al drie jaar pauze. In november 2015 keerde ze terug met haar album '25'.

 

Prioriteit nummer één

 

'Haar zoontje is prioriteit nummer één voor Adele. Hij is het belangrijkste in haar leven', vertelt een bron aan de Britse krant The Sun. 'Ze nam hem mee naar elke show. Volgend jaar gaat hij naar school en kan dat niet meer.' 

 

Adele wil geen enkel moment van zijn opvoeding missen en daarom zal ze niet meer op tour gaan. Ja, wij zijn nu in een hoekje aan het wenen! 

 

Buitenverblijf 

 

The Sun schrijft ook dat Adele een buitenverblijf zou kopen in Las Vegas. Hopelijk treedt ze daar af en toe nog eens op. Fingers crossed!

 

 

Bron: The Sun

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '