https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Producer Shonda Rhimes verklapte nog heel wat andere weetjes over onze favoriete ziekenhuisserie

NO WAY: ‘Grey’s Anatomy’ had bijna een totaal andere (en slechte) titel gehad

Na meer dan tien jaar is de succesvolle ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy' niet meer uit de televisiegeschiedenis weg te denken. Maar wist je dat de reeks rond Meredith Grey bijna een volledig andere titel had gekregen? 

Tijdens een masterclass voor studenten onthulde Shonda Rhimes, dé vrouw achter 'Grey's Anatomy', maar ook achter 'How To Get Away With Murder' en 'Scandal', verschillende feiten over de ziekenhuisserie die wij als diehardfan helemaal niet wisten!
 

Zo had 'Grey's Anatomy' bijna een nogal gewone titel gekregen, namelijk… 'Surgeons'. Ook verklapte Rhimes dat de serie, die zich afspeelt in Seattle, initieel in New York, Philadelphia of Boston zou worden opgenomen. 

Miranda Bailey was in het originele scenario een kleine blonde vrouw met krullen.

Alex Karev (gespeeld door Justin Chambers) zat niet in het originele verhaal en werd pas aan de cast toegevoegd nadat de pilootaflevering werd opgenomen. Miranda Bailey werd in het eerste scenario beschreven als 'een kleine blonde vrouw met krullen', maar de rol ging uiteindelijk naar de geweldige Chandra Wilson (tweede van rechts op onderstaande foto).
 

In plaats van Izzie (Katherine Heigl) zou eigenlijk Cristina (Sandra Oh) verliefd worden op hartpatiënt Denny (Jeffrey Dean Morgan), Derek 'McDreamy' Shepherd (Patrick Dempsey)  had in het originele script een tienerdochter en Preston Burke (Isaiah Washington) had getrouwd moeten zijn voor hij Cristina ontmoette. Met andere woorden, onze dinsdagavonden hadden er volledig anders kunnen uitzien. 
 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content