Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Je kan haar herkennen van haar rol in 'The Haunting of Hill House'.

ZIEN: deze actrice speelt de nieuwe ‘vlam’ van Joe in het tweede seizoen van ‘You’

Nu we het eerste seizoen van ‘You’ in een ruk uitgekeken hebben, verlangen we naar meer. Helaas voor ons is het nog even wachten op het tweede seizoen, maar de makers van de serie hebben alvast een eerste detail bekendgemaakt. Zo weten we wie de nieuwe obsessie van Joe zal spelen.


Het is Victoria Pedretti die haar opwachting maakt in het tweede seizoen van ‘You’. De actrice was eerder al te zien in de Netflixserie ‘The Haunting of Hill House’ en zal nu in de huid van het personage Love Quinn kruipen. Love droomt van een carrière als chef, maar werkt nu als manager in een supermarkt. Zelf heeft ze absoluut geen interesse in sociale media en wil gewoon haar eigen leven zo interessant mogelijk maken. Ook sleurt ze veel verdriet met zich mee en wanneer ze Joe leert kennen, heeft ze meteen door dat hij ook al een keertje iemand verloren heeft.

De makers van de serie zijn alvast enthousiast over haar komst. ‘Ik heb “Hill House” op een paar dagen uitgekeken en Victoria was echt fantastisch. Een paar dagen later kreeg ik vervolgens een e-mail van een van onze producers of zij niet perfect zou zijn voor de rol van Love’, aldus Sera Gamble.

Andere soort relatie


Verder vertellen de makers van de serie ons nog dat Love een hele warme persoonlijkheid heeft. Ze leeft meer in het moment en is niet zo ambitieus als Beck die we kennen van seizoen een. Het is dan ook niet de bedoeling dat Love een kopie zal worden van de blondine. ‘Het eerste seizoen had een zeer specifieke verhaallijn en het moment tussen Joe en Beck dat plaatsvond in de finale is niet voor herhaling vatbaar. Daarnaast is Joe niet op zoek naar de liefde en is hij echt kapot van wat er gebeurd is. Met Love zal hij dus een andere soort vriendschap en relatie hebben.’

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '