Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
YouTube

We kregen al een sneak peek van hoe de aflevering er zal uitzien.

OMG: Netflix komt met een kerstaflevering van ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ben jij net zo verslaafd aan ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ net als wij hier op de redactie? Dan hebben we goed nieuws! Netflix komt namelijk op 14 december met een speciale kerstaflevering van de serie. Yasss!


In oktober kregen we al tien fantastische afleveringen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘, en we hoeven blijkbaar niet lang te wachten op meer. Op Netflix verschijnt er binnenkort namelijk een heel speciale aflevering van de heksenserie. Noteer 14 december maar alvast in je agenda!

A Midwinter’s Tale


De episode ‘Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale’ wordt als volgt omschreven: ‘De Kerk van de Nacht viert, net als alle heksenkringen, de winterzonnewende, ook wel bekend als de langste nacht van het jaar. Families verzamelen zich rond kerstvuren om heidense kerstliedjes te zingen, vertellen geestverhalen en spannen samen tegen bovennatuurlijke wezens die tevoorschijn komen om kattenkwaad uit te halen. De winterzonnewende is het moment waarop de sluier tussen deze wereld en het hiernamaals het dunst is, en dus het perfecte moment om een seance uit te voeren. Dat komt goed uit voor Sabrina, die haar moeder probeert te contacteren.’

Sneak peek


In onderstaande video zien we al een sneak peek van hoe de aflevering er zal uitzien.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit is de elfde aflevering van de twintig die Netflix besteld heeft. Het tweede seizoen, waar nog geen releasedatum voor bekend is, zal dus bestaan uit negen afleveringen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '