Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ook talenten zoals Helena Bonham Carter, Sam Claflin en Henry Cavill zijn in de verfilming te zien.

Netflix verkrijgt de rechten van Millie Bobby Browns nieuwe film ‘Enola Holmes’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Goed nieuws! Netflix heeft zopas de filmrechten gekocht voor de nieuwe film ‘Enola Holmes’ waarin Millie Bobby Brown de hoofdrol speelt. Dat wil zeggen dat we de actrice heel binnenkort terug aan het werk zullen zien.


Enola Holmes‘ vertelt het verhaal van Sherlock en Mycroft Holmes‘ jongere zusje Enola. Wanneer hun moeder verdwijnt op Enola’s 16de verjaardag, roept ze de hulp in van haar oudere broers om Mrs. Holmes te vinden. In plaats van haar te helpen, sturen Sherlock en Mycroft haar terug naar school. Maar Enola is vastberaden en trekt in haar eentje naar Londen om haar moeder te vinden. Daar ontmoet ze enkele memorabele figuren. Enola raakt verstrikt in een samenzwering dat de koers van haar politieke geschiedenis kan veranderen.

https://www.instagram.com/p/B0q47eqH5rq/?utm_source=ig_embed

Hoofdrol Millie Bobby Brown


Millie Bobby Brown speelt de hoofdrol van Enola Holmes. Naast haar zijn ook nog andere talenten te zien. Zo speelt ‘Harry Potter’-actrice Helena Bonham Carter de rol van Mrs. Holmes, neemt ‘Me Before You’-acteur Sam Claflin de rol van Mycroft op zich en ‘The Witcher’-acteur Henry Cavill die van Sherlock.

De film is gebaseerd op de zesdelige boekenreeks van Nancy Springer en werd geregisseerd door ‘Fleabag’-regisseur Harry Bradbeer. ‘Enola Holmes’ zal wereldwijd door Netflix uitgezonden worden, met uitzondering van China. Wanneer de verfilming precies naar de streamingdienst komt, is nog niet duidelijk, maar aangezien het filmen er sinds september 2019 op zit, duimen we dat er snel een releasedatum zal zijn!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '