Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

De zangeres deelde 2 schattige foto's van haar bolle babybuikje op Instagram.

Natalia is zwanger van haar allereerste kindje: ‘Ik geniet van elk moment’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Natalia heeft bijzonder goed nieuws op deze vrijdag de 13e. De zangeres en haar vriend Frederik verwachten namelijk hun eerste kindje samen.


Natalia Druyts (38) maakte vorig jaar in december, op haar verjaardag, bekend dat ze een nieuwe vriend heeft. Ze deelde op haar Instagrampagina een paar foto’s van hen tweetjes en schreef daaronder: ‘Deze man is mijn grootste en meest gewilde geschenk.’ De gelukkige is Frederik Binst, een knappe man met donkere haren en een stralende glimlach.

Die lach is de laatste weken alleen maar breder geworden, want Natalia en Frederik verwachten hun allereerste kindje samen. Het koppel kondigde het goede nieuws zopas aan op hun Instagrampagina. ‘Een beslissing die we met liefde maakten terwijl we verliefd zijn’, schreef de artieste onder twee schattige foto’s. Op het ene beeld zien we haar beginnend babybuikje waar ‘34% loading’ op geschreven staat. Natalia is namelijk 14 weken ver. Op de tweede foto zien we de trotse papa in wording die het kleine wondertje dat groeit in haar buik kust.

#madeonholiday


‘Plots gebeurt er magie’, gaat Natalia verder. ‘Ik heb nog nooit iets meegemaakt dat meer voorbestemd is dan dit. We zijn enorm enthousiast en we genieten ten volle van elk moment. Ik koester de mogelijkheid om een kind te dragen en dit is een gelegenheid om mijn vrouwelijk lichaam te waarderen en ervan te blijven houden.’

De hashtags die Natalie in haar post zet, verklappen meer details over haar zwangerschap. Ze geeft toe dat ze soms ook een beetje bang is van wat zal komen, en dat zal sowieso elke mama begrijpen. Met #madeonholiday geeft ze ook aan dat Natalia junior verwerkt is op reis.

In maart 2020 krijgen we er dus een kleine BV-baby bij. Ook haar partner Frederik is dolblij met de komst van de kleine spruit en hij deelde eveneens twee mooie foto’s op zijn sociale media. Hier zien we enkele echo’s van de baby én een stralende mama. In het onderschrift klinkt het als volgt: ‘Als je geluk en liefde zou kunnen meten dan zou het antwoord 14 weken zijn’, aldus Frederik. ‘Wij zijn de architecten van ons eigen kleine mirakel.’

Het is duidelijk dat dit kindje geboren zal worden in een gezinnetje vol liefde en we wensen het koppel een dikke proficiat! Net zoals heel wat van Natalia’s bekende collega’s. ‘The word is out, and the belly also‘, schreef An Lemmens. ‘Proficiat, super hoe alles op zijn plek valt’, aldus Kim Van Oncen en ‘Zo waanzinnig!’, vindt Eline De Munck.

https://www.instagram.com/p/B2V1hw-oNz5/

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '