Home celebs ZIEN: Natalia danst als een echte Caribische tijdens carnaval op Barbados

ZIEN: Natalia danst als een echte Caribische tijdens carnaval op Barbados

Rihanna krijgt concurrentie van de Vlaamse diva.

Normaal zien we rond deze tijd foto’s verschijnen van een in pluimen, glitters en heel weinig anders geklede Rihanna die de bloemetjes buitenzet op het Crop Over Festival in haar thuisland Barbados. Aangezien RiRi zich dit jaar niet kon vrijmaken, ging die andere diva, Natalia, haar vervangen. De bewegingen van een echte Caribische heeft onze eigen Rihanna alleszins al.

Crop Over

Natalia bevindt zich tegenwoordig vaker op paradijselijke stranden dan in Vlaanderen, en wie kan het haar kwalijk nemen? Momenteel verblijft de zangeres op het Caribische eiland Barbados, waar ze afgelopen weekend meeliep in de stoet van het Crop Over Festival, een soort carnaval dat ontstond als viering van het einde van de suikeroogst. Vrouwen kleden zich voor die stoet traditioneel in erg weinig stof maar des te meer pluimen, glitter en siersteentjes. Natalia besloot mee te doen met die traditie en deelde haar ervaring op Instagram. Watch out, Rihanna.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We moeten eerlijk zijn: beter dan de legendarische outfit – inclusief appelblauwzeegroene haren en felgekleurde pauwenstaart – waarmee Rihanna in 2017 op het Crop Over Festival verscheen, kan Natalia niet doen. Rihanna is en blijft de Caribische koningin. Maar hé, verdienstelijke poging!

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer BV-nieuws: