Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DailyMail

Naakt poseren in Maleisië: € 1190 boete + celstraf

'Hier halen we zeker 1000 likes mee', dachten 4 toeristen toen ze uit de kleren gingen op de Kinabalu berg in Maleisië. Dat ze er zo voor gingen boeten, hadden ze waarschijnlijk niet gedacht...

Een Brit, twee Canadezen en een Nederlander staan op de Kinabalu berg in Maleisië: het zou het begin van een flauwe mop kunnen zijn. De 4 vier toeristen beslisten om uit de kleren te gaan en dé foto van het jaar te maken. Allemaal erg onschuldig – want hun handen zaten nét op de juiste plaats – en grappig.

 

Naakt poseren in Maleisië 2

 

Maar daar konden ze in Maleisië niet mee lachen. De berg is namelijk een heilige plek voor de bevolking. Toen er enkele dagen later een aardbeving plaatsvond waar 18 mensen bij omkwamen, werden de toeristen met de vinger gewezen.

 

Naakt poseren in Maleisië 3

 

En daar bleef het niet bij: de jongeren kregen een geldboete van € 1190 per persoon én moesten drie dagen de cel in. Na wat diplomatisch onderhandelen kwamen ze er uiteindelijk met de boete vanaf.

 

Moraal van het verhaal: nooit zomaar je kleren uittrekken. En dan de foto op internet zetten. En nee, ook niet via Snapchat!

 

Lees ook:

 

 

Bron: De Redactie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '