Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @jasonwahler op Instagram

Proficiat!

Na Lauren Conrad en Whitney Port verwacht nu ook deze ‘The Hills’-ster een kindje

Het lijkt wel babynieuws te regenen in de heuvels, want na Lauren Conrad en Whitney Port is er nu ook een derde 'The Hills'-ster die het clubje van de ouders in spe vervoegt.

Vruchtbare tijden bij de ex-cast van 'The Hills', want niemand minder dan Jason Wahler heeft nu ook aangekondigd dat hij binnenkort vader wordt. Daarmee is de derde 'The Hills'-baby in een paar maanden tijd officieel een feit. Proficiat, Jason!

 

Voor wie zich Jason niet helemaal meer voor de geest kan halen: Jason Wahler was een tijdje het vriendje van Lauren Conrad in de serie. Hij worstelde een tijdje met een alcoholverslaving, maar die problemen lijken nu volledig van de baan te zijn. Jason stond in 'The Hills' vooral bekend als de reden waarom LC niet naar Parijs trok om haar stage te doen. Lauren wilde namelijk liever nog wat meer tijd doorbrengen met Jason.

 

Jason is ondertussen gelukkig getrouwd met zijn vrouw, Ashley Slack. Op Instagram maakte het koppel het heuglijke nieuws bekend met een superschattige pre-babyfoto. De kleine spruit zou midden augustus verwacht worden. (En zijn we de enigen die nu hopen op een reboot van 'The Hills' over achttien jaar? Nee, hé?)

 

 

A post shared by Jason Wahler (@jasonwahler) on

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '