https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @lalaland

Een unieke belevenis!

Na ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ kan je nu ook ‘La La Land’ in concert beleven

Vond jij ‘La La Land’ ook zo geweldig? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want je kan de film dit najaar op een unieke manier beleven. Net zoals bij ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ wordt de film afgespeeld met begeleiding van een 80-koppig symfonisch orkest. Klinkt alvast héél indrukwekkend!

Buiten de acteerprestaties van Emma Stone en Ryan Gosling was natuurlijk de soundtrack van de film een absoluut hoogtepunt. ‘La La Land’ heeft namelijk een Oscar gewonnen voor beste originele muziek en beste originele nummer. Dat de film binnenkort live in concert wordt vertoond is dan ook geen verrassing.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

(Her)beleef de film op een unieke manier

In het najaar kan je de film op groot scherm bewonderen en dit terwijl een symfonisch orkest de muziek uit de kaskraker live brengt. Het eerste optreden van ‘La La Land in Concert’ ging door in Los Angeles zelf en daarna trekt het evenement de hele wereld rond, inclusief een tussenstop in ons Belgenlandje.
 

De eerste voorstelling gaat door in de Antwerpse Stadsschouwburg op 18 oktober en verder zal de film ook in Vorst Nationaal op 19 oktober, het Kursaal Oostende op 22 oktober en in de Luxemburgse Rockhal getoond worden. Ticketprijzen variëren van 48 euro tot 68 euro en zijn vanaf nu te koop.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content