Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In de videoclip zien we iets dat onze dag helemaal maakt: Harvey Kinkle in een crop top!

Muzikale trailer van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ geeft ons een idee wat we mogen verwachten van het derde seizoen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

‘Chilling Adventures of Sabrina’ is vanaf 24 januari 2020 terug! Netflix lanceerde ondertussen een muzikale trailer en daarin vangen we een glimp op van wat we kunnen verwachten van het derde deel. Een ding is duidelijk: Sabrina Spellman zal koste wat het kost haar vriendje uit de hel redden.


Na heel wat hints de afgelopen week, gooide Netflix zopas eindelijk de eerste beelden uit het derde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ online. En het is iets helemaal anders dan de officiëler trailer waarop we zaten te wachten. Al maakt dat het niet minder leuk!

Straight to Hell


In een muzikale versie van de trailer zien we hoe Sabrina Spellman zich met het lied ‘Straight to Hell‘ van haar meest sexy en badass kant laat zien. Het is een heel catchy liedje dat we waarschijnlijk tot 24 januari on repeat zullen zetten. De toon is met de trailer dan ook meteen gezet. Het is duidelijk dat we dit seizoen veel tijd in de hel zullen spenderen.

Zoals jullie je misschien nog herinneren, zagen we op het einde van het tweede seizoen hoe Nick Scratch zichzelf opofferde om iedereen van Lucifer Morningstar aka Satan te redden. Maar nu Sabrina Spellman eindelijk haar match made in hell heeft gevonden, zal ze die natuurlijk niet zomaar laten gaan. Een tripje naar de onderwereld is dus noodzakelijk als ze haar grote liefde terug wil. Uit de video kunnen we alvast afleiden dat dat geen gemakkelijke opdracht zal zijn. Nick Scratch krijgt het heel hard te verduren met de duivel in zijn lichaam. Gelukkig kan Sabrina rekenen op de steun van haar vrienden!

Cheerleading


In de videoclip zien we trouwens ook iets dat helemaal onze dag maakt: Harvey Kinkle in een crop top! Cheerleading is duidelijk een thema dat sterk aanwezig zal zijn in het derde seizoen van de Netflixreeks. We vangen ook een glimp op van de nieuwe personages Caliban en Mambo Marie. Ondertussen smeden Ambrose en Prudence hun eigen plannetjes om Faustus Blackwood op te sporen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '