Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto; Coming Soon

Kan ‘Riverdale’ de leegte van ‘Gossip Girl’ en ‘The Vampire Diaries’ opvullen?

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist
Een nieuw jaar betekent nieuwe films en series en wij zijn zo excited! We waren allemaal heel sad toen de seizoensfinale van ‘Gossip Girl’ werd uitgezonden en ook ‘The Vampire Diaries’ komt binnenkort aan zijn einde. Noooo! Maar er staat ons een waardige vervanger te wachten! In januari 2017 komt namelijk de nieuwe serie ‘Riverdale‘ uit.

De nieuwe CW-serie ‘Riverdale’ is gebaseerd op de populaire Amerikaanse stripboekenreeksArchie‘, waarin verschillende verhalen verteld worden over de tieners die op Riverdale High School zitten. Het ziet er niet naar uit dat het een gewone verfilming van ‘Archie Comics’ is. De nieuwe serie is donkerder, complex en een tikkeltje vreemd. De show focust op de oneindige love triangle tussen Archie Andrews, Betty Cooper en Veronica Lodge. Dat belooft dus véél spanning en drama!

Foto: MTV

‘Gossip Girl’ +’The Vampire Diaries’ = ‘Riverdale’?


Blijkbaar zou de nieuwe tv-serie de leegte die fans van ‘Gossip Girl’ en ‘The Vampire Diaries’ ervaren opvullen. En als we de personages zien, kunnen we daar al deels mee akkoord gaan! De knappe acteur K.J. Apa speelt de hoofdrol van Archie, maar ook bekend gezicht Cole Sprouse doet mee als Jughead Jones, de beste vriend van Archie. Dylan kennen we al lang van de Disney Channel-serie ‘Zack & Cody’.

Teaser


In de teaser krijgen we nog niet heel veel details te zien, maar de korte preview belooft wél al veel drama en mysterie. De groep jongeren lijkt in aanraking te komen met een moord – of dat gokken we toch, aangezien ze bloedende handen, een zak met geld, politieagenten, lijkzak en flitsende sirenes tonen. Wij zijn alvast superbenieuwd wat de serie precies zal inhouden, maar als het écht een vervanger is voor ‘Gossip Girl’ en ‘The Vampire Diaries’, komt dat so-wie-so helemaal goed.

‘Riverdale’ komt op dinsdag 26 januari 2016 uit in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer de release van de serie in ons land zal zijn. Wij hopen alvast zo snel mogelijk. #fingerscrossed

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '