Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Het geheel kan zo uit een interieurmagazine komen.

Maxime Meiland (25) geeft rondleiding in haar luxueuze nieuwe huis

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Maxime Meiland (25) kocht samen met haar vriend Leroy een nieuw stulpje in Noordwijk. Dit keer geen chateau zoals in ‘Chateau Meiland’, maar de rondleiding die ze geeft op Instagram toont wel dat ze niet moet inboeten op vlak van luxe.


Maxime Meiland doet samen met haar dochtertje Claire de deur open voor de camera. We zien onmiddellijk de allernieuwste aanwinst van hun gezinnetje: kat Jut. Maxime kocht onlangs twee Britse kortharen en zo te zien is Claire er helemaal gek op. We krijgen ook Maximes bolle babybuikje te zien tijdens de rondleiding. Ze is momenteel zwanger van haar tweede kindje en het is opnieuw een meisje. De rondleiding begint in de keuken waar een gigantisch zwart kookeiland staat. ‘Hier sta ik normaal wijn te drinken, maar dat kan nu even niet’, vertelt Maxime.

Dressing


Van daar loopt de tour verder tot in de salon waar een grote hoekzetel staat die uitkijkt op een enorme flatscreen. Maxime dropt hier en daar merknamen van de spulletjes die we te zien krijgen en het is duidelijk dat ze voor de inrichting niet naar de kringloopwinkel ging. We moeten wel toegeven dat we fan zijn van haar stijl: modern en strak, maar toch met voldoende toffe accessoires en spulletjes zodat het er heel gezellig aanvoelt. Het geheel kan zo uit een interieurmagazine komen.

Via een prachtige glazen deur komen we in de gang waar Maxime ons via de houten trap meeneemt naar de eerste verdieping waar we eerst haar slaapkamer te zien krijgen met een kingsize bed en aansluitend natuurlijk: een dressing! ‘Dit is een heerlijke ruimte’, aldus Maxime. ‘Ik wilde dit altijd al hebben, dus ik ben hier heel erg blij mee.’ Ondertussen trekt Claire de schoenen van mama aan en zetten we de rondleiding verder. Volgende stop is de babykamer. Die is nog niet af, maar er staan wel al heel wat spulletjes voor de kleine spruit.

Badkamer voor Claire


Verder zijn er in het huis twee ruime badkamers, waarvan eentje speciaal voor Claire. Die ligt op de tweede verdieping, en sluit aan op Claires slaapkamer. Eigenlijk is deze hele vloer Claires domein. Maxime is in de wolken met haar nieuwste woonst, en na deze tour snappen wij volledig waarom. Oordeel vooral zelf, want de volledige tour staat in de video hieronder.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '