Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Matthias Schoenaerts schittert in nieuwe film

Dat Matthias Schoenaerts goed bezig is, wisten we al langer. In 'The Loft' schitterende hij al naast grote Hollywoodsterren en nu doet ie het opnieuw. Onze Belgische trots Matthias speelt in 'Suite Française' naast grote kleppers als Michelle Williams en Kristin Scott Thomas.

In het door de Nazi’s bezette Frankrijk wacht Lucille Angellier (Michelle Williams) samen met haar dominante schoonmoeder (Kristin Scott Thomas) op nieuws van haar echtgenoot, die een krijgsgevangene is. Wanneer Duitse soldaten in het dorp arriveren, worden Lucille en haar schoonmoeder verplicht officier Bruno von Falk (Matthias Schoenaerts) te huisvesten. Hoewel Lucille aanvankelijk probeert de aanwezigheid van de Duitse soldaat te negeren, voelt ze zich al snel tot de man aangetrokken.

 

'Suite Française' speelt zich af tijdens de beginjaren van de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk. De film is gebaseerd op de gelijknamige wereldwijde bestseller van Irene Nemirovsky. Irene schreef dit bijzonder straffe verhaal in de eerste jaren van de oorlog, ze stierf uiteindelijk in een concentratiekamp.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Suite Française speelt vanaf 15 april in de bioscoop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '