Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: julie_h

Mathias Vergels en zijn vrouw Julie zijn ouders geworden van hun eerste kindje

Midden december kregen we te horen dat Mathias Vergels en zijn vrouw Julie Houtman hun eerste kindje samen verwachten. Hun kleine spruit was uitgerekend voor de zomer en heeft zijn (spoiler alert) woord gehouden. Mathias en Julie zijn namelijk onlangs ouders geworden van een zoontje.


Mathias en Julie gaven elkaar vorig jaar in juli het jawoord en ongeveer een halfjaar later kregen we het nieuws dat het koppel in verwachting was. ‘Mijn vrouw en ik zijn uitermate verheugd met dit nieuws. We vinden het allebei heel spannend en kijken uit naar de komende zomer om ons leven verder te zetten met ons drietjes’, zei de acteur toen.

#babyvergels


Eind juni heeft Julie nog een foto van haar bolle buik op Instagram gezet. ‘Laatste dagen’ kan je lezen in het onderschrift. Hun kleine spruit heeft duidelijk ook niet meer lang op zich laten wachten, want ondertussen zou de vrouw van Mathias Vergels bevallen zijn.

Volgens HLN zijn Julie en Mathias ouders geworden van een jongetje. Emile woog bij de geboorte 2,9 kilo en was 48 centimeter groot. Meer informatie is er op dit moment helaas nog niet. Wel heeft Julie een privéaccount aangemaakt om foto’s te delen met vrienden en familie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '