Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Chiara Creemers

'Ze is agressief en extreem jaloers.'

Marvin: ‘Door Chiara praten m’n pa en m’n oma niet meer tegen mij’

Marvin mag dan van je televisiescherm verdwenen zijn, in de boekjes kan je hem nog steeds terugvinden. In Dag Allemaal vertelt hij deze week over de familieruzie die z'n avontuurtjes op en na Temptation Island veroorzaakten. 'Maar wat Chiara vertelt over mijn drugsgebruik is niet waar', beweert de bekendste scheefpoeper van Vlaanderen.

Weleens een lijntje, niet verslaafd

 

De voorbije maanden was er op sociale media en in de boekjes evenveel 'Temptation Island'-drama te zien als op het televisiescherm. Vooral rond Marvin en zijn vermeende relatie met verleidster Chiara was er heel wat te doen. Nadat zij in een Antwerps restaurant een scène maakte door een zak kleren naar z'n hoofd te gooien, deed ze ook nog eens haar boekje open over Marvins zogezegde drugsverslaving. 'Natuurlijk heb ik weleens dom gedaan tijdens het uitgaan. Iets smoren, een lijntje snuiven…Zoveel jonge mensen doen dat. Maar ik ben geen verslááfde, hé', vertelt de West-Vlaming nu tegen Dag Allemaal.

 

Niet meer welkom thuis

 

Ondanks zijn reputatie als bad boy en vrouwenverslinder, zegt Marvin de avontuurtjes beu te zijn. Vooral door het hele gedoe met Chiara. Haar beweringen zorgden ervoor dat Marvin ruzie kreeg met z'n familie. 'Ik was twee dagen niet welkom thuis, bij m'n moeder. En mijn oma en vader praten nog altijd niet tegen mij,' zegt hij daarover. 'Ik ben van 't weekend mijn oma gaan oppikken om haar naar de kapper te brengen, de hele rit heeft ze geen woord tegen mij gezegd. Zoiets gaat bij mij door merg en been.'

 

'Chiara is agressief'

 

Of hij dan niets voelde voor Chiara? 'Oké, misschien dat er in 't begin héél even hoop was op iets serieus met Chiara. 'k Vond haar toen nog een toffe meid. Tot die extreme jaloezie van haar naar boven kwam, amai.' Naast extreem jaloers, was de Kempense verleidster volgens Marvin ook agressief. 'Ik heb als kind huishoudelijk geweld gezien, tot m'n ouders gescheiden zijn. Daarom dat al dat gedoe met Chiara mij doet walgen. Zij kan zo agressief zijn. En dat deed mij denken aan de vroegere situaties thuis, die ik liever niet herbeleef.' Volgens hem is er dan ook absoluut geen toekomst meer weggelegd voor de twee. Eindigt dan hier de 'Temptation Island'-soap? Om eerlijk te zijn, hopen wij stiekem een heel klein beetje van wel.

 

 

Lees ook:

 

10 heerlijk eerlijke uitspraken uit de laatste aflevering van 'Temptation Island'

 

Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters is zwanger!

 

Issabel uit 'De Mol' brengt eigen kledinglijn op de markt

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '