Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zangeres bewijst nogmaals dat ze een perfecte songwriter is

LOVE: het nieuwste muzikale pareltje van Taylor Swift

Van Taylor Swift kunnen we een hoop romance en drama verwachten, met steengoede nummers tot gevolg. De zangeres neemt even een kleine break van de muziekwereld, maar kon het toch niet laten om in de pen te kruipen. Voor de band Little Big Town schreef ze het wondermooie 'Better Man'.

Een zeemzoet lied over een break-up? Dan is de kans groot dat het een creatie van miss Swift is. Voeg daar nog eens een catchy melodietje aan toe, en je kan er zeker van zijn. Deze keer is het niet Taylor zelf die haar hartenzeer naar buiten brengt: de zangeres schreef het lied voor de band Little Big Town. Blijkbaar gaan de twee way back: Taylor en de bandleden kennen elkaar al sinds high school. Cute!

 

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Benieuwd? Hieronder kan je de nieuwste muzikale baby van Taylor én Little Big Town zelf beluisteren. Op eigen risico natuurlijk, want zoals bij de meeste Swiftsongs geldt: nu luisteren = dagenlang mee in je hoofd zitten. Enjoy!

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '