Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

ZIEN: prachtige foto’s van hoe Louis Talpe en zijn Tiffany een tweede keer in het huwelijksbootje stappen in Zweden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Louis Talpe en zijn verloofde Tiffany Ling-Vannerus beloofden elkaar eerder dit jaar in mei al eeuwige trouw. Ze stapten nu voor de tweede keer in het huwelijksbootje, en dit keer in de geboortestad van de Zweedse Tiffany. Het koppel deelde enkele foto’s op Instagram en ze zagen er fantastisch uit!


Louis Talpe en Tiffany Ling-Vannerus vormen sinds augustus 2017 een koppel. De acteur en de Gentse kondigden in november vorig jaar hun verloving aan, en stapten een half jaartje later in het huwelijksbootje. ‘Maak kennis met mijn vrouw’, schreef een romantische Louis in mei op Instagram. ‘Voor altijd verliefd op jou.’ We kregen toen ook enkele foto’s te zien op sociale media. Louis zat strak in het pak, en Tiffany koos voor een witte, korte, kanten jurk.

‘Jij bent mijn alles’


Aangezien Tiffany Zweedse roots heeft, wilde het koppel de ceremonie nog eens overdoen in haar geboorteplaats. De twee trokken enkele dagen geleden naar het noorden en zeiden een tweede keer volmondig ja in het bijzijn van hun beste vrienden en familie. ‘Ik heb geen woorden om deze dag te beschrijven’, aldus Louis. ‘Het oversteeg alles wat ik ooit verwachtte. Jij bent mijn alles, en ik ben zo dankbaar dat ik je man ben.’ Ook Tiffany zit op dezelfde roze wolk. ‘Ik kan me geen betere levenspartner wensen’, aldus de blondine op Instagram.

Tiffany droeg opnieuw een prachtige trouwjurk. Ze koos ook deze keer voor wit en kant, maar ditmaal droeg ze een exemplaar met een superlange sleep. Dat in combinatie met de mooie Zweedse natuur leverde natuurlijk prachtige plaatjes op. Haar jurk was een creatie van Nicky Vankets, en Cilem Tunc – de bestie van dj Anouk Matton of mevrouw Dimitri Vegas – tekende het eerste ontwerp.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '