Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Iedereen is het waard!

L’Oréal gebruikt voor het eerst transgendermodel

Er is meer dan één soort vrouw die van make-up geniet. In de nieuwe 'Your Skin Your Story'-campagne van L'Oréal Paris schrijft Hari Nef geschiedenis als het eerste transgendermodel voor de make-upgigant.

In de campagne praten verschillende vrouwen (en ook een man) over hun achtergrond, en welke 'True Match'-make-uptint het beste past bij hun huid. Hari is altijd al erg bleek geweest, en kiest voor 'warm porcelain W1'.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Hari Nef maakte haar debuut op de catwalk in 2015, dus prachtig om te zien hoe haar carrière zo snel vaart neemt. In september 2016 was ze het eerste openlijke transgendermodel op de cover van de Britse editie van het magazine Elle.

 

Naast model is Nef ook schrijfster en columniste voor Vice, Dazed, Adult en andere publicaties.

 

Nef ijvert in haar schrijfwerk regelmatig voor transgenderrechten, dus het is geen wonder dat ze deel wilde uitmaken van deze inclusieve campagne van L'Oréal. Zo heeft de firma naast Nef ook een man gevraagd om zijn favoriete make-uptint uit te kiezen.

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_a9AXGBymLMw][/sm-rambla-embed]

 

Leuke campagne! Goed dat iedereen nu een plekje krijgt in de wereld van make-up.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '