Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Dodo

Dit is ongetwijfeld het meest hilarische dat je vandaag zal zien.

LOL: kat krijgt grappigste ‘kapsel’ ooit

Herlinde Matthys

We kwamen allemaal wel al eens doodongelukkig buiten bij de kapper omdat die ons haar wéér eens verkeerd knipte. Geloof ons, dat is niks vergeleken met het kapsel dat deze kat kreeg na een bezoekje bij de trimmer.


Je vraagt om enkel de puntjes bij te knippen, en je bent 20 centimeter van je haar kwijt. Je wil een grijze ombre, en je verlaat het kapsalon met geel haar. Een kappersbezoek gaat vaak gepaard met heel wat drama. Toch kan het nooit zo erg geweest zijn als bij de Perzische kat Jin Jin. Zijn baasje Qian ging met hem langs bij de kattentrimmer voor zijn jaarlijkse knipbeurt, maar die verliep niet helemaal zoals gepland.

Masker


De bedoeling was om Jin Jins vacht een beetje bij te knippen, zodat zijn haartjes niet zo snel zouden klitten en het huis niet vol gigantische haarballen zou liggen. De trimmer ging helaas een beetje te enthousiast te werk en scheerde de volledige vacht van de kat af, met één uitzondering: zijn hoofd. Het resultaat was verschrikkelijk; het leek  alsof Jin Jin een kattenmasker droeg. Gelukkig kon zijn baasje Qian lachen met het voorval. En ook Jin Jin zelf trok zich niet veel aan van zijn nieuwe look.

De volgende keer dat je kappersbezoek niet volledig uitdraaide zoals je hoopte, denk dan aan de arme Jin Jin. Je zal je gegarandeerd snel een stuk beter voelen.

Zo ziet Jin Jin er normaal uit:

Bron: The Dodo


Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '