Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Laura Smith op Facebook

't Zal je lief maar zijn!

LOL: deze vrouw zorgde er op een heel sneaky manier voor dat haar vriend niet vreemdging tijdens zijn vrijgezellenfeest

Het vrijgezellenfeest is vaak dé laatste uitspatting hebt voordat je samen in het huwelijksbootje stapt, en hoewel het goed is om je af en toe te laten gaan, is trop natuurlijk teveel. Deze vrouw bedacht alvast een slimme manier om ervoor te zorgen dat haar hubby-in-spe tijdens de laatste dagen voor hun huwelijk niet over de schreef ging.

Aan alle mannen die er niet in slagen om hun koffer zelfstandig in te pakken: beware. De Britse Laura Smith liet namelijk enkele verrassingen achter in de koffer van haar verloofde om te voorkomen dat hij te gekke dingen ging doen tijdens zijn vrijgezellenweekend. De Britse had er niets beter op gevonden dan t-shirts met haar eigen gezicht op te laten afdrukken, die hij tijdens dat weekend gezellig moest dragen. Creatief? Dat wel.

 

een

 

T-shirt nummer 1 liet een schattige koppelfoto zien met daaronder de veelzeggende tekst 'Ik hou van mijn mooie vriendin, Laura Smith!'. T-shirt nummer 2 was dan weer een toppertje met een selfie van Laura, gevolgd door de tekst 'Waarom zou je voor een hamburger kiezen wanneer je thuis een steak hebt liggen?'. Of hoe je in één seconde kan duidelijk maken dat je volledig onder de sloef ligt.

 

twee

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '