Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BTHj-7Lh1At/" target="_blank">@kenstoffers</a>

'We hebben het er met de hele familie over gehad toen Lize bij mij was met Pasen', aldus Ken

Lize uit ‘Temptation Island’: ‘Spijt van die seksscène in de slaapkamer’

Nu de finale van ‘Temptation Island’ ook in Nederland werd uitgezonden, mag de hele wereld weten dat Ken en Lize een koppel zijn. De tortelduifjes kijken tevreden terug op hun deelname en hebben nergens spijt van. Al is er toch een bepaalde scène waarbij Lize dacht ‘oh’.

In een video-interview met de Nederlandse krant De Telegraaf heeft de Brusselse Lize Polaster toegegeven dat ze zich schaamt om haar seksscène met verleider Ken Stoffers
 

'We hebben het er met de hele familie over gehad tijdens het paasfeest'

‘Dat was toch een scène waarvan ik dacht: oh’, aldus Lize. Of de ouders van Ken en Lize even hebben weggekeken toen de scène in beeld kwam, wou de reporter weten. ‘Die van mij niet hoor. We hebben het er zelfs met de hele familie over gehad toen Lize gezellig bij mij zat met Pasen. Ze schaamde zich dood. Dat vond ze niet zo leuk’, gaf Ken toe. 
Het was zo’n mooi moment. Dan ga je het niet in een badkamer op een wasbak doen.
Al had de seksscène volgens het kersverse koppel niet vermeden kunnen worden. ‘Het was zo’n mooi moment. Dan ga je het niet in een badkamer op een wasbak doen’, meent Lize. Verder vertelde de Brusselse schone nog dat ze niet langer contact heeft met haar ex Jefferson, maar dat hij haar en Ken wel veel geluk heeft gewenst met hun nieuwe relatie. 
 


Bron: Het Nieuwsblad en De Telegraaf

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '