Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Laat je een handje helpen!

LIFE HACK: 7 simpele manieren om je huishouden te moderniseren

Er zijn twee zekerheden in het leven: time is money en het huishouden is best vervelend. Maar wat als er manieren waren om tijd te besparen en te onsnappen aan je huishoudelijke taken? Dan zou het alleen maar goed zijn als wij die met jullie zouden delen, toch?

1. Het stofzuighulpje

 

Een stofzuiger die helemaal alleen je hele huis schoonmaakt: klinkt als een droom, nee? Deze dromen zijn geen bedrog, maar heten gewoon automatische stofzuigers. En de Powerbot van Samsung, dat is zo ongeveer de crème de la crème van de robotstofzuigers. Hij is klein, fijn, schattig én efficiënt. Zo zuigt hij alles moeiteloos op én kan je hem van op afstand bedienen met de handige Smart Home-app - waarmee je bovendien een groot gamma van Samsungproducten kan besturen. Benieuwd hoe de Powerbot het doet? Je ziet 'm live in action in onderstaande video.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

2. De delivery service

 

Boodschappen doen kan leuk zijn, maar niet als je haast en honger hebt en je er op de parking achterkomt dat je je boodschappenlijstje bent vergeten. Om zo'n rampscenario's te vermijden kan je gewoon een app op je tablet downloaden om online boodschappen te bestellen. Dat werkt heel simpel: gewoon selecteren wat jij wilt, betalen en de boodschappen worden bij jou thuis bezorgd. Vanuit je luie zetel! En hé, het werkt ook voor pizza en ander heerlijk afhaalvoedsel.

 

3. De keukenrobot

 

Sure: je wilt maar al te graag zo iemand zijn die moeiteloos perfecte cupcakes uit z'n mouw schudt, maar the truth is dat bakken een hoop gedoe is. Niet alleen moet je alles zorgvuldig plannen en wegen, maar je krijgt daarna ook nog een lamme arm van je spatel of de handmixer. De oplossing? Investeer in een keukenrobot. Investeer ja, want die dingen zijn vaak een serieuze aankoop. Maar wedden dat je er jarenlang plezier van hebt? Kijk dat cakebeslag zichzelf gewoon mengen. Zo mooi!

 

4. De intelligente wasmachine

 

Wasjes draaien is niet bepaald onze favoriete activiteit. Maar als je ze wast met de AddWash van Samsung, dan worden die wasjes opeens een stuk minder vervelend. De slimme wasmachine met EcoBubble-technologie zorgt ervoor dat je je was snel, krachtig én op lage temperaturen perfect schoon krijgt. De AddWash is voorzien van wifi (!), waardoor je hem via de Smart Home-app van Samsung zelfs kan aanzetten wanneer je op je werk zit. Merk je op het laatste moment nog dat je een stuk vergeten bent? No problemo, die kan je er gewoon tijdens het wassen nog bijgooien via het handige klepje in de deur. Halleluja!

 

5. De automatische geurverstuiver

 

Handig, want: geen geknoei met lucifers (lees: geen verbrande vingers), een regelmatige verstuiving en een subtiel uiterlijk. Veel verstuivers kan je zelfs op bepaalde uren instellen, zodat je huis precies geparfumeerd wordt wanneer jij dat wilt. Ben je het geurtje beu? Steek een andere scentchip of plaats verschillende verstuivers doorheen het huis. Wat dacht je van relaxerend lavendel in de badkamer? Zzzzzen.

 

6. De zelfreinigende kattenbak

 

We beloven het plechtig: we zien onze katten dood- en doodgraag, maar wanneer het op de kattenbak aankomt, zijn het vaak kleine mormeltjes. Niet alleen komt er een, eh, redelijk stevig geurtje uit, maar de korrels vliegen vaak ook in het rond. De oplossing? Een zelfreinigende kattenbak, die komaf maakt met slechte geurtjes en verdwaalde kattenbakkorrels. Denk aan al die keren waarop je niet met je schepje naar drollen zult moeten vissen, en dan weet je meteen dat 'ie zijn geld waard is.

 

7. De redder in nood

 

We don't need a man hoor, écht niet - behalve als het op het vangen van spinnen aankomt. Want ja, ook dat hoort (helaas) bij het huishouden. Maar wist je dat je ook een automatische spinnenvanger kan kopen? Dat is een soort grijptang met siliconen haartjes, waardoor je spinnen uit elke hoek (én van op een veilige afstand) probleemloos kan weghalen. Pfff, mannen: overrated, toch?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '