Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook Ollie's Army Battling Against Battens

Dankzij zijn bezoekje vergat de jongen even zijn terminale ziekte.

LIEF: Ed Sheeran vervult laatste wens van zesjarige fan

Ed Sheeran heeft een hart van goud! Dat heeft de zanger nog maar eens bewezen toen hij de laatste wens van de zesjarige Ollie in vervulling bracht. Dankzij zijn bezoekje vergat de jongen even zijn terminale ziekte. 

De zesjarige Ollie lijdt aan de ongeneeslijke ziekte van Batten. Normaal zorgt een bepaald enzym ervoor dat je afvalstoffen worden afgebroken, maar dankzij de ziekte blijven de afvalstoffen zich opstapelen. Hierdoor verloor Ollie al zijn zicht en het gevoel in zijn benen. Helaas bestaat er geen medicijn om de jongen te genezen. 

 

De mama van Ollie vertelde het hartverwarmende verhaal aan The Daily Mail. 'Ollie kende ooit alle teksten van Ed Sheeran vanbuiten. Maar onze zoon kan niet meer staan en zien. De kracht van de stem van Ed heeft Ollie door hele moeilijke tijden gesleept.'

 

Ed Sheeran was meteen geraakt door het verhaal van de zieke jongen en nodigde hem na zijn concert in Manchester uit om backstage te komen.

Toen Ed tevoorschijn kwam en begon te praten, begon Ollie spontaan te glimlachen. Dat moment was onbetaalbaar.

Het kleine zusje van Ollie – die dezelfde ziekte heeft – beleefde ook de tijd van haar leven. Onze favoriete redhead zette zich na de ontmoeting mee achter de campagne om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte. 

 

Ollie's Army Battling Against Battens

 

Het was niet de eerste keer dat Ed Sheeran de wens van een zieke fan in vervulling bracht. In 2014 bracht hij een bezoekje aan Katie. Het meisje leed aan een agressieve vorm van hersenkanker en vroeg Ed Sheeran ten huwelijk. De zanger zei volmondig ja, maar enkele dagen later stierf het meisje. Ed was er het hart van in.

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '