Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Haar collega Perrie Edwards (28) kondigde gisteren nog de komst van haar kleine spruit aan via Instagram.

Little Mix-zangeres Leigh-Anne Pinnock (29) is bevallen van een tweeling

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nadat Perrie Edwards (28) gisteren nog de komst van haar pasgeboren kindje aankondigde via Instagram, is het nu de beurt aan haar Little Mix-collega Leigh-Anne Pinnock (29). Zij is bevallen van een tweeling!


Little Mix-zangeres Leigh-Anne Pinnock kondigde in mei aan dat ze zwanger was van haar eerste kindje. Niet lang daarna deed haar collega Perrie Edwards hetzelfde. Die laatste kondigde gisteren nog de komst van haar kleine spruit met Alex Oxlade-Chamberlain (28) aan op Instagram. Perries kindje werd geboren op 21 augustus.

Twee paar voetjes


Vandaag brengt ook Leigh-Anne goed nieuws op sociale media! Ze is bevallen van niet een maar twee mirakeltjes! De tweeling werd geboren op 16 augustus. Wat hun geslacht is, welke namen ze hebben gekregen of hoe de baby’s eruitzien, houden zij en Andre Gray (30) nog even voor zichzelf. De Little Mixer deelde wel een zwart-witfoto van hun voetjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '