Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ons lijkt het alvast een goed idee!

Kunnen we binnenkort zonder tussenstop naar Australië vliegen?

Een vakantie naar het zonnige Australië zonder tussenstop? Momenteel is het voor ons niet mogelijk, maar Qantas airlines wil een rechtstreekse vlucht van het Verenigd Koninkrijk naar Australië introduceren. Pluspunt: de reistijd daalt ook met een paar uurtjes.

Als je nu naar Australië vliegt, krijg je er vaak automatisch een tussenstop in Dubai of Abu Dhabi bij. Je vlucht duurt extra lang, want je moet altijd nog een paar uur doorbrengen in de luchthaven voor je opnieuw op het vliegtuig kan stappen. Daarom werken ze bij Qantas airlines aan een directe lijn tussen het Verenigd Koninkrijk en Australië.
 

Het vliegtuig in kwestie, de Dreamliner 787-9s, zal op negentien uur tijd van Londen naar Perth vliegen. Het zou een unieke gebeurtenis zijn, want een rechtstreekse vlucht was tot nu toe niet mogelijk. Hopelijk worden de plannen uitgevoerd en uitgebreid naar andere landen in Europa.
 

Meer comfort

Bovendien is het vliegtuig zo ontworpen dat je meteen meer comfort hebt. Je krijgt meer beenruimte (thank God!) en het vliegtuig zelf zal ook groter zijn dan normaal. Wat vinden jullie: een goed idee of geven jullie de voorkeur aan een korte tussenstop. Even echt de beentjes strekken en een echt toilet kunnen gebruiken, heeft ook zo zijn voordelen.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '