Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Twilight'-fans zullen zich ongetwijfeld oud voelen!

ZIEN: Kristen Stewart had een kleine reünie met haar dochter uit ‘Twilight’

Zelfs vijf jaar na de laatste ‘Twilight’-film weet Kristen Stewart onze liefde voor de vampierensaga aan te wakkeren. KStew had een kleine reünie met de inmiddels volwassen actrice die haar dochter Renesmee Cullen speelde. Wat vliegt de tijd!


Niet alleen onze innerlijke tiener, maar ook Kristen Stewart is haar dagen als Bella Swan niet vergeten. Toen ze tijdens een exclusief feestje van Chanel haar dochter uit de ‘Twilight’-saga tegen het lijf liep, twijfelde ze dan ook geen seconde om samen een kiekje te nemen.

Bella en Renesmee


Fans van ‘Twilight’ weten dat Bella Swan en vampier Edward Cullen een buitengewone baby krijgen met de naam Renesmee. De begeerde rol van hun wonderkind ging naar Mackenzie Foy, die toen amper negen jaar oud was. Kleine meisjes worden natuurlijk groot, zo ook de kindster die intussen een jonge dame is.

Het toeval wil dat Kristen Stewart (27) en de 17-jarige Foy beiden een uitnodiging in de bus kregen voor de opening van de limited-edition Chanel Beauty House pop-up in Los Angeles. De ‘moeder en dochter’ maakten – tot onze grote vreugde – gebruik van de kleine reünie om te poseren voor de camera’s.

© Shutterstock

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '