Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kringloop aankopen

Eens in de zoveel tijd bezoek ik met wat vriendinnen een aantal kringloop winkels bij ons in de buurt. In december besloten wij daarom om gezellig een dagje te gaan kringloop shoppen. Soms kunnen wij alleen maar troep vinden en gaan we met lege handen naar huis. De andere keer kijk ik mijn ogen uit en zie ik genoeg moois wat ik mee naar huis wil nemen! Ik was dringend op zoek naar wat spulletjes voor mijn kamer die ik opnieuw ging inrichten in januari . Gelukkig kon ik genoeg leuke dingen in de kringloop vinden. Ik deze blog laat ik jullie mijn aankopen zien.

Dit is absoluut mijn favoriete aankoop. Deze radiokast kreeg ik mee voor slechts € 20! Hij ziet er nog hartstikke goed uit en doet het ook nog! Zo kan ik lekker naar de radio op mijn kamer luisteren en leuke spulletjes erbovenop zetten. In de onderste kast bewaar ik mijn thee en servies. Erg handig!

Dit kacheltje kocht was mijn eerste aankoop. Helaas geeft hij geen warmte af en staat hij er alleen voor de sier. Wel geeft het kacheltje licht (vlammen) wat dan wel weer een leuke sfeer geeft wanneer het donker wordt. Dit kacheltje kocht ik voor € 10.

Op de radiokast staat nu dit koperen wekkertje en een boek met mooie plaatjes van bloemen. Bijna alles wat ik nu op het kastje heb staan komt van de kringloopwinkel. Ik wilde altijd al zo’n ouderwetse wekker die het ook echt doet. Nu ik de wekker een aantal keer heb gezet geef ik toch de voorkeur aan de wekker op mijn iPhone, haha. De wekker kocht ik voor € 1 en het boek voor € 0,70.

Ook kocht ik drie camera’s voor mijn collectie. Het worden er nu zoveel dat ik geen idee heb waar ik ze nog op mijn kamer kwijt kan. Alle camera’s bij elkaar waren € 4.

Ook al heb ik ze niet nodig, steeds wanneer ik een leuk koffertje zie moet ik het hebben! Zeker voor de prijs van slechts € 0,50. Dit koffertje staat nu leuk naast de radiokast en ik bewaar in de koffer al mijn brieven die ik verstuur met een penvriendin uit Mexico. De linker (tas) vond ik er zo leuk uitzien met het bloemetjes patroon! Ik weet niet of het een naam heeft, maar het is een soort tas waar je een theepot in kunt doen zodat de thee warm blijft. Heel handig en ook nog eens super schattig! Ook deze tas kocht ik voor € 0,50. Als iemand weet wat de naam is van de bloemetjestas, let me know!

Over deze stoel twijfel ik een beetje. Ik vind de stoel wel heel erg leuk! Maar ik kom er nu pas achter dat ik er eigenlijk geen plek in mijn kamer voor heb, haha. Nu staat-ie een beetje onhandig midden in mijn kamer, maar ik wil de stoel niet weg doen. Hij zit verrassend lekker en hij is altijd handig wanneer je visite hebt 🙂

Wat zijn jullie laatste kringloop aankopen? 

Partner Content

' ' ' '