https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: E! Entertainment

Want wat zouden de Kardashians zijn zonder wat drama?

Kourtney Kardashian zegt Scott Disick waar het op staat in nieuwe trailer van ‘KUWTK’

Vanavond wordt er een nieuwe aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ en daar staat een verhitte discussie tussen Kourtney Kardashian en Scott Disick op het programma. Iemand nood aan een portie drama?


Zowel Kourtney Kardashian en Scott Disick hebben opnieuw de liefde gevonden na hun break-up. Kourtney is/was samen (hun huidige relatiestatus is momenteel onduidelijk) met Younes Bendjima. Scott is op zijn beurt al sinds september 2017 aan het daten met Sofia Richie. En laat deze laatste nu net hét onderwerp van hun discussie zijn.

De gebeurtenissen die vanavond worden uitgezonden zijn al van een jaar geleden, maar zijn daarom niet minder vermakend. Zo heeft Scott zijn vriendin Sofia voorgesteld aan zijn kinderen (Mason, Penelope en Reign), maar zonder ook maar een woord tegen Kourtney te zeggen.

Iets waar de moeder van de drie kinderen duidelijk niet mee kon lachen. ‘Je doet gewoon wat je maar wil en daar ben ik absoluut niet mee akkoord’, klinkt het in de trailer. Alleen is Scott duidelijk niet van plan om toegevingen te doen. Ze noemt hij haar onder andere moeilijk in omgang en extreem controlerend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content