https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @daenerys_emiliaclarke

De releasedatum van het zevende seizoen van de populaire reeks werd online gelekt

Komt het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’ dan toch nog dit jaar op de buis?

Goed nieuws voor 'Game of Thrones'-fans: de releasedatum van het zevende seizoen werd online gelekt en het ziet ernaar uit dat we minder lang op Jon Snow en co. zullen moeten wachten dan gevreesd. Woehoe! 

Een tijdje geleden kregen fans het slechte nieuws dat de première van het zevende en voorlaatste seizoen van 'Game of Thrones' niét in april zou plaatsvinden, zoals de traditie het voorschrijft. 
 

Minder afleveringen per seizoen

Daarbovenop kwam het nieuws dat de twee laatste seizoenen (beiden werden in dezelfde tijdspanne opgenomen) van de razend populaire fantasyreeks minder afleveringen zullen tellen. Seizoen zeven zal bestaan uit zeven afleveringen, seizoen acht uit zes. Een seizoen van 'Game of Thrones' telt gebruikelijk tien afleveringen
 

via GIPHY

Releasedatum seizoen 7 gelekt

Gelukkig heeft er ons vandaag goed nieuws bereikt: het zevende en voorlaatste seizoen zal in plaats van in april deze zomer op de buis te zien zijn. Twitteraccount @GoTsources ontdekte dat er op filmplatform IMDb een releasedatum werd bekendgemaakt: 25 juni 2017 om exact te zijn. 

 

Even later werd de informatie alweer verwijderd, maar @GoTsources wist een screenshot te maken van de pagina. De releasedatum werd dus (nog) niet officieel bevestigd, maar gezien het Twitteraccount al vaker heeft bewezen het bij het rechte eind te hebben, doen wij toch alvast een vreugdedansje. 
 

Lees ook:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content