Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

De presentator en zijn verloofde Sara maakten het geweldige nieuws bekend met een überschattige Instagramfoto.

Kobe Ilsen (40) is voor de allereerste keer papa geworden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kobe Ilsen (40) en zijn verloofde Sara Vermassen (33) maakten afgelopen kerstavond bekend dat ze hun allereerste kindje verwachtten. Enkele dagen geleden mochten ze de kleine spruit verwelkomen. Het koppel deelde een überschattige Instagramfoto van hun drietjes.

Kobe Ilsen ging in december 2020 op zijn knie zitten voor zijn vriendin Sara. Een jaar later waren ze bezig met de verbouwingen van hun eigen stekje én waren ze in blijde verwachting van hun eerste kleine spruit. Dankzij een tof filmpje kwamen we te weten dat ze die babykamer blauw mochten schilderen, want op een gender reveal met poederkanonnen bleek dat het een jongetje is.

Teder kusje

Hun zoontje kwam enkele dagen geleden ter wereld, op maandag 16 mei om precies te zijn. Zowel Kobe als Sara deelden dezelfde schattige foto op hun Instagrampagina, en het is een kiekje om bij weg te smelten. Het pasgeboren kleintje ligt op Sara’s borst terwijl Kobe hem een teder kusje op z’n hoofdje geeft. Ze doopten de jongen Magnus. ‘Wens. Wonder. Werkelijkheid’, schreven de kersverse ouders als onderschrift.

Heel wat BV’s wensten hen een dikke proficiat in de comments. ‘Om op te eten’, reageerde Danira Boukhriss. ‘Prachtig’, typten Lize Feryn en Frances Lefebure. ‘Zalig’, schreef Kim Van Oncen. En onder meer Kürt Rogiers en Jani Kazaltzis stuurden hartjes.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '