Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Freeform

Met 'Faking It'-actrice Katie Stevens in een van de hoofdrollen!

7 redenen waarom je absoluut naar ‘The Bold Type’ moet kijken

Wij zijn helemaal verslaafd aan ‘The Bold Type’. Wedden dat je na het lezen van onderstaande redenen niet kan wachten om te beginnen met kijken?


First things first. De serie speelt zich af in New York City, meer bepaald op de redactie van een lifestylemagazine genaamd Scarlet. Daar werken drie beste vriendinnen samen en krijgen we een glimp van hun leven te zien, zowel op privé- als op professioneel vlak. Maar waarom is ‘The Bold Type’ nu net zo leuk om naar te kijken?

1. De hoofdpersonages zijn ontzettend herkenbaar.


Wij hebben allemaal al onze ex willen stalken, een bepaalde (school)opdracht niet willen uitvoeren of een gênant moment meegemaakt met onze crush, toch?!

via GIPHY

2. Er is plaats voor humor.


De drie hoofdpersonages weten hoe ze zich serieus moeten gedragen, maar weten ook perfect hoe ze met z’n drieën lol moeten maken. Zo weten ze altijd een lichtpuntje te vinden in een slechte situatie en slagen ze er altijd in om je te doen lachen.

via GIPHY

3. Er is genoeg drama om het interessant te houden.


Net als in al onze favoriete series is ook hier een gezonde portie drama aanwezig. Het is net genoeg om het interessant te houden, maar niet overdreven, zodat het geloofwaardig blijft.

via GIPHY

4. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen.


Het verhaal speelt zich af op de redactie van een lifestylemagazine en daar komen regelmatig serieuze onderwerpen aan bod. Denk maar aan seksualiteit, immigratie en body positivity.

via GIPHY

5. De serie bestaat uit allerlei sterke vrouwen die een voorbeeldfunctie hebben.


Alle vrouwen die in de serie meespelen, hebben een voorbeeldfunctie op hun eigen manier. Zo staat een vrouw aan het hoofd van Scarlet en is ze een mentor voor alle andere dames die er werken. Niet zoals in ‘The Devil Wears Prada’, dus!

via GIPHY

6. De kleding is to die for.


Scarlet is en blijft een modemagazine, dus je mag er zeker van zijn dat je een hele hoop geweldige outfits te zien gaat krijgen. Zowel op de werkvloer als tijdens een avondje uit zien de drie meiden er altijd fantastisch uit.

via GIPHY

7. Net als de locatie.


De laatste reden hebben we al een beetje in de intro weggegeven, maar wie wil nu niet zien wat er zich op een lifestyleredactie in NYC afspeelt?

via GIPHY

PS wist je dat de eerste drie seizoenen van ‘The Bold Type’ op Netflix staan en wie de taal van zijn account in het Engels zet, ook toegang heeft tot het vierde seizoen? Bingewatchen maar!

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '