Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het geslacht van het kindje werd al bekendgemaakt.

Khloé Kardashian (38) is opnieuw mama geworden

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Begin deze zomer kwam er babynieuws uit onverwachte hoek. Khloé Kardashian (38) liet toen weten dat ze een tweede kindje verwachtte. Een woordvoerder van de realityster deelt nu al even heugelijk nieuws: ze is intussen opnieuw mama geworden!

In ‘The Kardashians’ stak Khloé niet onder stoelen of banken dat ze graag een broertje of zusje voor True op de wereld wilde zetten. Maar haar relatieproblemen leken roet in het eten te gooien. Kort nadat zij en (haar intussen ex-vriend) Tristan (31) besloten om voor een tweede kindje te gaan, ontdekte ze dat Tristan haar nog maar eens bedrogen had. In de laatste afleveringen van het eerste seizoen van de show maakte Khloé dan ook duidelijk dat ze geen moeite meer wil stoppen in hun relatie. Het was dan ook een verrassing toen een van haar woordvoerders vorige maand liet weten dat de twee samen een kindje verwachtten.

It’s a...

Die breuk betekende voor Khloé dus niet dat ze haar prangende kinderwens moest opbergen, want net voordat de twee uit elkaar gingen, schakelden ze de hulp in van een draagmoeder. Die is intussen bevallen van het kindje, zo laat een woordvoerder van de realityster aan Page Six weten. Die verklapte ook meteen het geslacht van de kleine spruit: het is een baby boy! De naam van het kindje werd nog niet bekendgemaakt.

‘Khloé is de draagmoeder ontzettend dankbaar voor dit wondermooie geschenk’, aldus de woordvoerder. ‘We vragen om lief te zijn en de privacy van Khloé én die van haar familie te respecteren.’ Op de Instagrampagina van Khloé blijft het nog even stil. Voorlopig wijst ook niets erop dat zij en Tristan opnieuw een koppel vormen. Of de twee hun kindje samen zullen opvoeden en of True blij is met de komst van haar broertje, zullen we waarschijnlijk ontdekken in het tweede seizoen van ‘The Kardashians’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '