Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De 'Bleeding Love'-zangeres verklapt ook meteen de naam van de kleine spruit!

Leona Lewis (37) verwelkomt haar eerste kindje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Leona Lewis (37) en haar man Dennis Jauch (33) zijn voor het eerst ouders geworden! De Britse ‘Bleeding Love’-zangeres maakt het heuglijke nieuws zelf bekend met een hartverwarmend plaatje op Instagram. En ja hoor, ze deelt ook meteen de naam van de kleine spruit.

Eind juni postte Leona nog een hilarische foto waarop de toekomstige mama met veel smaak een afhaalmaaltijd op de passagiersstoel naar binnenspeelt. ‘Mamas gotta eat’, pende ze toen neer. Sindsdien bleef het verdacht lang stil op het Instagramaccount van de Britse zangeres. Tot nu, want met veel trots kondigen Leona en haar hubby Dennis, die in 2019 in het huwelijksbootje stapten, nu de komst van hun eerste kindje aan, een meisje.

‘En toen waren we met z’n drieën’, schrijft Leona bij een foto waarop ze haar dochtertje dicht tegen zich aanhoudt. Haar man Jauch legt dan weer liefdevol zijn hand op de borst van het kleine wondertje. Hoewel Leona het kiekje nu met haar volgers deelt, kwam het meisje vorige maand al ter wereld, op 22 juli om precies te zijn. De kleine spruit luistert naar de naam Carmel Allegra, eentje van Hebreeuwse oorsprong met als betekenis tuin of boomgaard.

Hoe het nu precies met het gezinnetje gaat, is niet geweten, maar Leona staat erom bekend niet veel met de roddelpers te delen. Wel wordt het koppel volop overladen met gelukwensen. Zo reageerde collega Calum Scott ‘😍😍😍😍😍😍😍 proficiat jongens!’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '