Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Youtube

De dromerige setting en beat doen ons smachten naar afgelopen zomer.

ZIEN: Katy Perry waant zich een stoere biker chick in haar allernieuwste videoclip

Jolien Meremans

De videoclips van Katy Perry (34) zijn zelden saai of kleurloos, maar met haar allenieuwste videoclip heeft de zangeres pas echt de hoofdvogel afgeschoten. In de clip van haar nummer ‘Harleys In Hawaii’ cruiset de zangeres er op het eiland lekker op los en daar zijn wij stiekem best wel jaloers op.


Van een jungle over een legerbasis tot een felroze hemel: Katy Perry weet voor haar videoclips steeds het beste decor uit te kiezen. Ook voor haar nummer ‘Harleys In Hawaii’ zocht de zangers naar de perfecte setting voor een bijpassende videoclip, en die vond ze al rijdend op een motor in Hawaï. Niet alleen de video, maar ook het nummer zelf weet ons net zoals altijd te bekoren. Het is een pak zwoeler dan haar vorige hit ‘Never Really Over’ en doet ons met de dromerige beat weer smachten naar afgelopen zomer.

‘Ik blaas je motor op’


‘Dit is wat er gebeurt als je met je lief een motor huurt in Hawaii’, schreef de zangeres op Twitter. In de videoclip die ze met de tweet de wereld instuurde, is te zien hoe ze zich als biker chick samen met haar mannelijke tegenspeler volledig uitleeft. De dromerige beelden nemen je achterop hun motor mee langs de Hawaïaanse snelwegen en een karaokebar. De twee tortelduifjes knuffelen er passioneel op los en luieren op een wel heel romantische manier op het strand.

‘Laat me mijn vingers door je zoute haar strelen. Ga je gang en verken het eiland. Ik blaas je motor op’, zingt de zangeres voor haar minnaar. Zelf de droom om ooit eens al een stoere chick op zo’n motor te kruipen? Fantaseer dan nog een beetje verder bij het zien van haar nieuwste clip of bij het bewonderen van de kaaklijn van haar mannelijke tegenspeler, natuurlijk. Enjoy!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '