Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

De zangeres deed zich voor als een fan die haar imiteerde, en de acteur was er volledig mee weg.

LOL: Katy Perry haalt heerlijke prank uit met haar verloofde Orlando Bloom

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Plagen is om liefde vragen, zeggen ze, en in dat geval zit het tussen Katy Perry en Orlando Bloom supergoed. De zangeres nam haar verloofde namelijk onlangs goed beet tijdens een radioshow.


Katy Perry en Orlando Bloom zijn sinds begin dit jaar verloofd. Op valentijn vroeg de acteur haar ten huwelijk, en toen ze volmondig ja zei, schoof hij een prachtige ring om haar vinger. Het celebkoppel is al sinds 2016 samen, maar ging na een jaar daten even uit elkaar. Niet veel later gaven de twee hun relatie een tweede kans. Met succes, want ze zijn nog steeds dolgelukkig samen. Hun geheim? Elkaar plagen! Zoals het oude gezegde het zo mooi verwoordt: plagen is om liefde vragen.

‘Ik ben niet overtuigd’


Katy Perry nam Orlando onlangs dan ook goed beet. De acteur was te gast in een radioshow op BBC Radio 1, en daar moest hij oordelen welke luisteraar de beste impressie van een bekende ster gaf. Als derde beller kreeg hij Gemma aan de lijn, die Katy Perry zo goed mogelijk probeerde na te doen. Wat de acteur niet wist, was dat het eigenlijk Katy zelf was, die haar verloofde met een Engels accent om de tuin wilde leiden.

Orlando trapte er met beide voeten in. ‘Goed gedaan’, zei hij tegen Gemma – aka Katy – toen ze het refrein van een van haar grootste hits zong. ‘Ik ben niet overtuigd, maar ik leef natuurlijk samen met die stem.’ Tja, dan zou je toch denken dat hij die zou herkennen… De presentator maakte vervolgens bekend dat het om de échte Katy ging, en Orlando was een beetje in shock. ‘Ben jij dat, schat?’ vroeg hij lachend.

‘Ik dacht dat je me beter kende’


Gelukkig kon de zangeres erom lachen, al hield dat haar niet tegen om het er goed eens in te wrijven bij haar geliefde. ‘Schat, ik dacht dat je me beter kende!’ aldus Katy. ‘Dacht je echt dat we deze lange weg zouden inslaan als je mijn stem niet eens kan herkennen?’ Oeps!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '