Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ze droeg de jurk op het avondfeest waarop de paparazzi niet welkom waren, maar wij hebben een foto!

SAY WHAT: Kate Middleton droeg een tweede jurk op haar huwelijksdag

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

De huwelijksdag van Kate Middleton en prins William (36) dateert alweer van 2011, maar staat in ieders geheugen gegrift. De toekomstige koningin van Groot-Brittannië schitterde op haar bruiloft in een witte kanten jurk met lange sleep. Maar wist je dat ze ’s avonds van outfit wisselde?


Het lijkt intussen alweer een eeuwigheid geleden, maar op 29 april 2011 stapten Kate Middleton en haar Britse prins William (beide 36) in het huwelijksbootje in Londen. De mama van George (4) en Charlotte (2) droeg een jurk van Sarah Burton voor Alexander McQueen met lange mouwen in kant en een eindeloze sleep. De wereld was het er unaniem over eens: Kate zag er stralend uit.

Outfitwissel voor het diner


Maar nu blijkt dat de toekomstige koningin van Groot-Brittannië een tweede jurk droeg op haar huwelijksdag. Net voor het diner en het avondfeest wisselde Kate haar bruidsjurk in voor een satijnen exemplaar met diamanten riem. Ze werkte de look, eveneens van de hand van Sarah Burton, af met een pluizige bolero.

Hoe het komt dat de jurk al die tijd under wraps bleef? Wel, op het diner en het dansfeest was enkel de officiële fotograaf van het Britse hof welkom waardoor de paparazzi ‘m niet konden vastleggen. Gelukkig wisten wij toch een beeld van de jurk in kwestie te bemachtigen. Ziet Kate er niet amazing uit?

Nog meer nieuws over de Britse koninklijke familie: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '